Werken met honden: het leukste wat er is

Als u overweegt om uw hond toe te vertrouwen aan Doggy Daycare, wilt u natuurlijk wat achtergrondinformatie. Daarom kort iets over mijzelf.

Mijn naam is Rick van Rijn, en ik ben sinds 2009 fulltime bezig met mijn uitlaatservice Dogwalks Deluxe. Sinds 2015 heeft mijn werk een vaste plek gekregen: bij Sportpark Riekerhaven in Amsterdam run ik de Doggy Daycare, een geweldige speel- en leerplek voor honden.

Ik doe dit werk in de allereerste plaats omdat ik net zo gek ben op honden als u. Ik kan me niets leukers voorstellen dan in de frisse buitenlucht in de weer te zijn met een enthousiaste ‘roedel’.

Na mijn tijd als politieman en een kantoorbaan heb ik dan ook besloten om van deze droom mijn werk te maken. Natuurlijk mét de nodige training (o.a. instructeurscursus en de uitgebreide Honden Uitlaatservice training van Martin Gaus), de juiste vergunningen en verzekeringen, en vooral heel veel zin om er elke dag weer een leuke dag van te maken.

Verder kennismaken? Ik maak graag een afspraak met u en uw hond om te bespreken wat ik voor jullie kan betekenen.

Team

Doggy Daycare medewerkers - Nathalie

Natalie Semaka

Mijn naam is Natalie Semaka en woon sinds 15 jaar in Amsterdam. Daarvoor heb ik Nederland verruild voor de bergen in Frankrijk, citylife in Londen en het wereldse van Canada. Na 8 jaar daar rondgezworven te hebben heb ik Amsterdam als mijn vaste stek gekozen. Al heel mijn leven lang zijn dieren en dan vooral honden meer dan een liefhebberij. Dus toen Rick mij een baan aanbood bij de toekomstige Doggy Daycare hoefde ik daar geen seconde over na te denken en ben hier, sinds de start op 1 februari 2015, werkzaam. Door het enthousiasme van Rick en het goede gezelschap van de honden maakt het werken op de Doggy Daycare een feest!

 

 

Close
Go top